Sidan "Upphovsman" uppdaterades senast 2000-09-19 klockan 21:36 av NA.
Första sidan.

Demokratins revolution

Jag som gjort de här sidorna heter Nils Allan; är allmänt intresserad av människor, politik och kommunikation; närmar mig pensionsåldern; hankar mig fram genom mina kunskaper om hur socialbidragssystemet (inte?) fungerar; försöker lära mig lite om it; har fru och tre småskolebarn (familjesidan); är övertygad om att en folkomröstning enligt ovan är en kanongrej för att ta vara på människors engagemang och rädda demokratin; lider lite av att det finns så mycket idéer och prat, men så lite handling, vill på detta sätt göra nå´t för att det skall bli mer handling.

Sätt inte på Java, ety detta bara är en töntig bild med ett töntigt applet!

Demokratin bygger på att folk tar ställning och för fram sina åsikter. Det vore tyst och tråkigt i skogen om bara den mest skönsjungande fågeln sjöng!. Eftersom jag tidigare skrivit till politiker och fått svar, tror jag  att även våra förtroendevalda delar denna uppfattning.

Tidigare har frågorna gällt frågan om arbete är livets mening och om orättvisor i bidragssystemet. Tidigare skrivelser från en gråsparv.


Trevligt att Du hittat hit! Kanske är Du den ende? Då kan ju inte idén vara så bra? Och då är det ju bra att inte fler kommit hit! Men jag har i alla fall lärt mig lite om internet! KOLLA VIDARE!